Week tegen Kindermishandeling

De Week tegen Kindermishandeling zorgt voor extra aandacht voor kindermishandeling en huiselijk geweld. Want samen hebben we een belangrijke verantwoordelijkheid om de veiligheid van kinderen die hiermee te maken hebben te vergroten. 

In 2024 vindt de Week tegen Kindermishandeling plaats van maandag 18 november t/m zondag 24 november 2024. Tijdens deze week delen we ervaringsverhalen, kennis en handvatten en organiseren we activiteiten waarmee je jouw aanpak van kindermishandeling kunt versterken.

Het thema van de editie van 2023 was: ‘Deel je zorgen. Je staat er niet alleen voor’. Een onderbuikgevoel, twijfel: zijn dit signalen van kindermishandeling? Als je met kinderen of jongeren werkt, herken je deze situatie misschien wel. En wat doe je dan? Weet dat je er niet alleen voor staat. Bespreek je zorgen met een collega of deskundige. Dat kan helpen om een situatie beter te duiden.

Op deze website vind je de informatie die we voorafgaand en tijdens de editie van 2023 hebben gedeeld, zoals het campagnemateriaal, de verhalen en meer informatie bij wie je terechtkunt om je zorgen te delen.

Afbeelding van logo Week tegen kindermishandeling
Beeld: ©Ministerie van VWS

Contact

Pers en publieksvragen: wtk@emma.nl
Blijf op de hoogte via LinkedIn of schrijf je in voor de nieuwsbrief.