Meet up projectleiders

In de praktijk

Op 13 juni was alweer de laatste Meet Up Projectleiders Toekomstscenario voor de zomerperiode. Er was een grote opkomst, en het was weer een inspirerende bijeenkomst.

Om af te trappen heeft programmadirecteur David Lamas iedereen bij de Meet Up bijgepraat over de belangrijkste recente programmaontwikkelingen, zoals de 4e voortgangsrapportage, verbinding met de Hervormingsagenda Jeugd, de opgestelde RVT varianten (Regionaal Veiligheids Team) en een vooruitblik op het programma begin 2025.  

Daarna heeft collega Quirien van der Zijden inleidend verteld over de positionering van professionals in het RVT. Kalle van Ijzendoorn (projectleider proeftuin Food Valley) nam de zaal vervolgens mee in de visie van Food Valley op het RVT en het proces dat zij de afgelopen periode doorlopen hebben. Dit gaf aanleiding tot een goed gesprek: er werden veel vragen gesteld en visies gedeeld.  

In het tweede deel zijn de projectleiders in deelgroepen uiteengegaan. Hierin is verdieping opgezocht op verschillende thema’s, bijvoorbeeld een regionaal expertisenetwerk, de consultatiefunctie GGZ, coördinatie van het regioknelpunt, en ook is er verder gepraat over de rol van de professional in het RVT.  

Het was een inspirerende bijeenkomst, met nuttige gesprekken en een heleboel input waar het programmateam zich weer verder over gaat buigen.

Reactie toevoegen

U kunt hier een reactie plaatsen. Ongepaste reacties worden niet geplaatst. Uw reactie mag maximaal 2000 karakters tellen.

* verplichte velden

Uw reactie mag maximaal 2000 karakters lang zijn.

Reacties

Er zijn nu geen reacties gepubliceerd.