Inspiratiedocument header
Beeld: ©Ministerie van JenV

Inspiratiebundel Toekomstscenario

Werk jij met kinderen, gezinnen en huishoudens in mogelijk onveilige situaties of stuur je een team aan dat dit doet? Bekijk dan deze nieuwe Inspiratiebundel boordevol inzicht en inspiratie voor professionals en leidinggevenden. De inspiratiebundel is in opdracht van het Programmateam Toekomstscenario kind- en gezinsbescherming tot stand gekomen, en is met en voor de praktijk zorgvuldig vormgegeven.

Download hieronder de bundel en laat je inspireren of inspireer anderen tot het handelen waarmee we kinderen, gezinnen en huishoudens zo goed mogelijk vooruit helpen. En laat je vooral niet afschrikken door het aantal pagina’s, deze bundel hoef je niet van A tot Z te lezen maar je kunt er juist lekker doorheen struinen zo lang jij kunt en geboeid blijft!