Aanbod OZJ najaar 2023

OZJ zet zich in voor verbeteringen in de jeugdzorg op verschillende vlakken. Ter voorbereiding op de implementatie Hervormingsagenda Jeugd bieden ze dit najaar een mooi programma aan voor samenwerkingspartners. De inspirerende workshops, intervisies en voorstellingen zijn in te zetten op jouw netwerkbijeenkomst, werksessie, congres of teamdag. Er is ook een groepsintervisie, waarvoor je je individueel kunt aanmelden. 

afbeelding van brochure OZJ aanbod 2023
Beeld: ©OZJ

OZJ gelooft sterk in de kracht van reflectie en perspectiefwisseling. Het aanbod draait om het samen verkennen van nieuwe mogelijkheden, het inspireren van verandering en het reflecteren op hoe we ons werk kunnen verbeteren om zo beweging te genereren.

Dit is het aanbod in 2023:
• Gehoord en gezien worden: een workshop over waardering en
erkenning
• Een intieme voorstelling #Waarhetechtovergaat
• ‘Nooit Neutraal’: een antropologisch theateronderzoek
• Groei door reflectie: intervisie met eigen vraagstukken