Even voorstellen: Daan Stuker

In de praktijk

Sinds 1 april wordt team van het Toekomstscenario kind- en gezinsbescherming versterkt door Daan Stuker. Hij is programmacontroller. We stellen hem hier graag aan je voor!

Afbeelding van Daan Stuker
Beeld: ©Toekomstscenario

Daan: “Als programmacontroller zorg ik dat de processen binnen het project goed verlopen. Het is mijn taak om planningen en mijlpalen goed te bewaken. Ik weet dat er vanuit het veld behoefte is aan meer inzicht in onze processen: wat zijn we aan het doen, wat gaan we opleveren en wanneer? Ik begrijp die vragen, maar de antwoorden laten nog even op zich wachten.”

Daan legt uit: “Op dit moment werkt het team hard aan twee documenten die duidelijkheid gaan geven: het programmaplan en de voortgangsrapportage. Beiden zullen naar verwachting voor de zomervakantie klaar zijn. Met name het programmaplan bevat alle mijlpalen en planningen voor de verschillende actielijnen waaraan het team werkt. Overigens zullen we op De Dag van de Praktijk ook een presentatie geven over waar we staan met het Toekomstscenario.”

Daan besluit: “Dat betekent niet dat er intussen niets gebeurt. Ik maak deel uit van een team van enthousiaste en gedreven mensen, die keihard werken om verder vorm te geven aan de visie van het Toekomstscenario. De proeftuinen zijn volop aan de slag, voor de regio’s worden via 1SociaalDomein.nl inloopspreekuren georganiseerd. Onze juridische collega’s hebben al verschillende producten opgeleverd, zoals het Overzicht van juridische vragen en de Handreiking zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens. Er zijn juridische inloopspreekuren. Die vind je ook op 1SociaalDomein.nl.”

Weten wat er allemaal gebeurt? Kijk rond op onze website, meld je aan voor onze nieuwsbrief en word lid van ons channel op 1SociaalDomein.nl!

Reactie toevoegen

U kunt hier een reactie plaatsen. Ongepaste reacties worden niet geplaatst. Uw reactie mag maximaal 2000 karakters tellen.

* verplichte velden

Uw reactie mag maximaal 2000 karakters lang zijn.

Reacties

Er zijn nu geen reacties gepubliceerd.