Voortgangsrapportage Ondersteuningsteam Zorg voor Jeugd - okt-dec 2023

In deze voortgangsrapportage, richt het OZJ hun aandacht op het thema ‘van mens tot mens werken’. Dit thema is gekozen omdat dit de belangrijkste randvoorwaarde vormt van alle projecten binnen het netwerk. Het principe van menselijkheid en persoonlijke verbinding is niet zomaar een mooie en inspirerende gedachte, maar vooral een noodzakelijke basis voor het werken in de complexe context die het jeugddomein is. Zonder deze gezamenlijke basis kunnen we blijven innoveren en het systeem blijven aanpassen, maar de effecten zullen onvoldoende blijken. We zijn immers met zijn allen het stelsel en staan samen aan de lat. Als mens en niet alleen als rol. Samen, samenwerkend en met verantwoordelijkheid vanuit de rol is cruciaal.

Afbeelding van de voortgangsrapportage
Beeld: ©OZJ