Toekomstscenario op 1Sociaaldomein.nl

1Sociaaldomein.nl is een platform dat zich richt op het delen van kennis, informatie en ideeën over verschillende aspecten van het sociaal domein, waaronder jeugdzorg en kinderbescherming. Als lid van onze community kan iedereen deelnemen aan discussies en samenwerken met andere experts en belanghebbenden in dit vakgebied.

Afbeelding bij artikel 1sociaaldomein
Beeld: ©1Sociaal Domein

Inmiddels is ons channel op 1Sociaaldomein.nl actief! En dat is goed nieuws, want op 1Sociaaldomein.nl zijn 21.000 professionals uit onze sector aangesloten.

Contact zoeken en vragen stellen

Via 1Sociaaldomein.nl kun je vragen uitzetten naar alle professionals in de community, maar ook naar een specifieke doelgroep op basis van een selectie op functie, of alleen naar leden van een van een groepen waar jij lid van bent. We kunnen er polls uitzetten, mensen uitnodigen voor bijeenkomsten en nog veel meer.

Besloten groepen

Naast ons openbare ‘channel’ is openbaar, toegankelijk voor iedereen met een account op 1Sociaaldomein.nl, hebben we een aantal besloten groepen. Bijvoorbeeld voor ons programmateam, de proeftuinen en ervaringsdeskundigen. De beheerders van de groepen geven op aanvraag toegang. 

Doe mee!

Onze community is een levende digitale groep, die we met elkaar moeten voeden om die te laten groeien. Wanneer je lid bent, zal je vragen ontvangen in je mail, die je in het channel kunt beantwoorden. Op die manier kun je snel contact leggen met andere professionals.

Maak dus meteen een profiel aan op 1Sociaaldomein.nl en sluit je aan bij ons channel!