Platform Vakmanschap Jeugdprofessionals

Om goede ondersteuning aan kinderen, jongeren en gezinnen te bieden is het belangrijk om in contact te staan met andere professionals die werkzaam zijn in het jeugddomein. Door samen met andere professionals te leren, wissel je praktijkkennis en –ervaring uit.

Loop je ergens tegenaan in je werk en wil je weten hoe andere professionals dat aanpakken? Ben je benieuwd wat anderen van jouw ideeën of aanpak vinden? Of zoek je inspiratie en mooie voorbeelden van andere organisaties? Praat, lees en luister dan mee op het Platform!

Het Platform is een plek om:

  • Van én met elkaar te leren,
  • Elkaar online en offline te ontmoeten,
  • Ervaring en kennis uit te wisselen.

Dit doe je door online en offline bijeenkomsten van actuele thema’s bij te wonen, vragen te stellen en antwoorden te geven of mee te lezen, interessante inzichten en voorbeelden te delen of door in subgroepen te verbinden rondom een specifiek thema.

Afbeelding van banner Platform Vakmanschap
Beeld: ©Platform Vakmanschap

Van elkaar leren en samen steeds beter worden

Van wijkteammedewerker tot leerkracht en pedagogisch medewerker. Van jongerenwerker tot jeugdarts. Het Platform is er voor alle professionals die werkzaam zijn in het jeugddomein. We houden elkaar scherp juist omdat we vanuit al die verschillende invalshoeken naar vraagstukken kijken.

Het Platform wordt gefaciliteerd door het Nederlands Jeugdinstituut en werkt samen met de Redactieraad, Kerngroep en inspiratienetwerk Met Andere Ogen.

Meer weten over deze samenwerkingen? Klik hier

Pak jouw podium!

Heb jij een inspirerend thema waar je, samen met ons, een webinar over wil organiseren? Werk jij aan een mooi project dat een breder publiek verdient? Heb je een vraag voor andere professionals? Of ideeën, vragen, interesse in samenwerking? Leuk! Stuur een mail naar platform@nji.nl.