Gemeenten

Utrecht

Jeugdzorgregio Utrecht foto van dansende kinderen

Utrecht Stad

Ontdek wat er in de stad Utrecht gebeurt en doe mee!

Weet je niet direct hoe of waar te beginnen, neem dan contact op met jouw regio-ambassadeur. Onderaan de pagina vind je de regio-ambassadeur met cliëntperspectief. Heb je echt complexe zorgvragen? Neem dan contact op met het (boven)regionale expertteam in jouw regio.

Lopende acties

  1. Landelijk onderzoek Ketenbreed Leren. Aan de hand van 75 complexe praktijkvoorbeelden onderzoeken we de kwaliteit van de jeugdhulpketen. Bekijk de projectpagina.
  2. Zes regionale pilots. In verschillende provincies werken gemeenten, wijkteams, Veilig Thuis, Raad voor de Kinderbescherming en Gecertificeerde Instellingen samen om de jeugdbeschermingsketen te verkorten. Bekijk de projectpagina.
  3. Utrechtse pilot Ketenversnelling gaat voorbij de protocollen. Snel doorpakken als het nodig is. Zonder dat protocollen, interne processen en werkafspraken in de weg zitten. Binnen de jeugdbeschermingsketen is dat een breed gevoelde wens. De realiteit? Dossiers die rondgaan langs verschillende ketenpartners en vertraging. Dat kan anders, dat moet anders. Bekijk de projectpagina. 

Heb je een vraag? Neem contact op met jouw regio-ambassadeur.

Monique Peltenburg
06-45552595
monique.peltenburg@xs4all.nl

Lees meer over het Ondersteuningsteam