Platform Zorg in Onderwijs Inzicht: van elkaar leren over zorg in onderwijs tijd

Wil je collega professionals uit het onderwijs- en jeugdzorgsysteem ontmoeten? Digitaal ervaringen delen en direct advies van anderen uit het veld ontvangen? Toegang krijgen tot nuttige documenten, hulpmiddelen en best practices om tot nieuwe ideeën en oplossingen te komen?

Word dan nu lid van de levendige online community Zorg in Onderwijs Inzicht. Hoe? Scan de QR code of klik hier

Afbeelding van QR code waarmee je bij de groep Zorg in Onderwijs inzicht komt
Beeld: ©Platform Vakmanschap

Zorg in Onderwijs Inzicht is een initiatief van Zorgarrangeurs, onderdeel van bureau Onderwijsconsulenten, in samenwerking met het Platform Vakmanschap Jeugdprofessionals. Zorg in Onderwijs Inzicht is als subgroep te vinden op het Platform Vakmanschap Jeugdprofessionals.