Bekijk de Aftermovie van Verschil maken met de menselijke maat

Op 19 mei j.l organiseerde het Ondersteuningsteam Zorg voor de Jeugd in het prachtige museum Singer in Laren het inspirerende en sprankelende event over de menselijke maat in de jeugdzorg. Was je er niet live bij of wil je nog een keer nagenieten? Bekijk dan de aftermovie.

Afbeelding uit de video verschil maken met de menselijke maat
Beeld: ©OZJ

Met een wervelend en afwisselend programma, waarin ervaren en inspirerende sprekers afgewisseld werden door dansfragmenten en theater, werden de bezoekers meegenomen persoonlijke situaties en handelen vanuit de menselijke maat.

Al het werk in de jeugdzorg en daarbuiten, alle oplossingen en alle mooie en leerzame momenten komen vanuit mensen. Mensen met kennis en de vaardigheid om samen te handelen, en die in de wijze waarop ze dat doen verschil maken. Die indruk maken door hoe ze contact maken, luisteren, lef tonen, creatief zijn en ook door hoe ze hun kwetsbaarheid laten zien. Wat is dan die menselijke maat en hoe helpt die ons dan in ons werk binnen de jeugdzorg?

Was je er niet live bij of wil je nog een keer nagenieten?

Bekijk dan hier de aftermovie.