18 april Dialoogavond #14: Terug naar mensgericht werken

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Pakhuis De Zwijger, Amsterdam en online via livestream

Aanpak Met Andere Ogen gaat in twee rondes hierover in gesprek tijdens de 14e Dialoogavond op 18 april in Pakhuis de Zwijger en online. Samen gaan we op zoek naar inspiratie, inzicht en concrete stappen richting een leer- en ontwikkelomgeving waar menselijkheid voorop staat.

Afbeelding dialoogavond 14 Met Andere Ogen
Beeld: ©Met Andere Ogen

In onze drang om het goed te doen binnen het onderwijssysteem zijn we vast komen te zitten in patronen die onze menselijkheid overschaduwen. Het wordt steeds moeilijker om ons te ontdoen van deze patronen en om verbinding te maken met elkaar. Het is tijd om het systeem te buigen, zodat menselijkheid weer ruimte krijgt.

Maar hoe implementeren we mensgericht werken binnen dit systeem? Hoe meten we succes wanneer we een andere kijk op onderwijs omarmen? En belangrijker nog, hoe kunnen we een cultuurverandering bewerkstelligen waarbij mensgericht werken de norm wordt?

We gaan in twee rondes in gesprek over mogelijke antwoorden op deze vragen en meer tijdens onze 14e Dialoogavond op 18 april in Pakhuis de Zwijger en online. Samen gaan we op zoek naar inspiratie, inzicht en concrete stappen richting een leer- en ontwikkelomgeving waar menselijkheid voorop staat.

Meer informatie en aanmelden