24 november Met Andere Ogen doen Dag

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Fort Voordorp, Voordorpsedijk 28b in Groenekan (bij Utrecht)

Op 24 november vindt de Met Andere Ogen Doen-Dag 2023 plaats met als thema ‘Samen impact maken in jouw regio’. Om het verschil te kunnen maken voor de kinderen en jongeren in jouw regio heb je elkaar als samenwerkingspartners nodig. Met Andere Ogen helpt graag om de volgende stap te zetten.

Met Andere Ogen Doen Dag 24 november 2023
Beeld: ©MAO

Wil je in jouw regio een volgende stap maken met de lokale of regionale samenwerking tussen onderwijs, zorg, jeugdhulp en kinderopvang? Laat je dan vooral gezamenlijk inspireren en kom samen met jouw (lokale of regionale) samenwerkingspartner(s) naar deze dag. 

Behalve interessante keynote speakers kun je kiezen uit 11 relevante werksessies.

Meer informatie over het programma en aanmelden

Over de Met Andere Ogen Doen-Dagen

De Met Andere Ogen Doen-Dagen staan in het teken van ontmoeting, uitwisseling en inspiratie. We nodigen professionals, beleidsmakers, ouders, jongeren, directies en bestuurders uit die zich betrokken voelen bij of werkzaam zijn in het onderwijs, kinderopvang, zorg en jeugdhulp.

De voorbereidingen van de programma commissie zijn in volle gang. Heb jij een inspirerend voorbeeld of ken jij een inspirerende spreker die een waardevolle aanvulling kan zijn op ons programma? Neem dan contact met ons op via metandereogen@vng.nl.

Binnenkort volgt meer informatie over het programma en de aanmeldprocedure, maar zet 24 november alvast in je agenda!

Meer informatie over Netwerk Met Andere Ogen