28 februari Webinar: Standaardisatie jeugdhulp

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online via 1sociaaldomein

In de Hervormingsagenda Jeugd is onder andere afgesproken dat de inkoop van jeugdhulp wordt vereenvoudigd. Daarnaast wordt ingezet op landelijke, niet-vrijblijvende standaardisatie van contracten en verantwoording voor jeugdhulp die regionaal en landelijk wordt ingekocht. Hoe is het met de voortgang van die standaardisatie?

De onafhankelijke kwartiermaker, Bianca den Outer, praat je er graag over bij tijdens een interactief webinar. Ook is ze benieuwd welke ideeën jij hebt en wat jij wilt bijdragen aan de standaardisatie.

Het webinar wordt twee keer georganiseerd: op 28 februari tussen 11.00 en 12.00 uur en op 1 maart tussen 12.00 en 13.00 uur.

Meer informatie en aanmelden