14 november Webinar hoofd-en onderaannemerschap in het jeugddomein

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Gemeenten kopen zorg in bij een aanbieder, die de zorg vervolgens uitbesteedt aan een onderaannemer. De Jeugdautoriteit heeft onderzoek gedaan naar de consequenties van hoofd- en onderaannemerschap: de voor- en de nadelen, en de ontwikkelingen die we zien voor gemeenten, aanbieders en cliënten. In dit webinar van 14 november presenteren ze de onderzoeksresultaten.

Op dinsdag 14 november van 13.30 tot 14.30 uur presenteerd de Jeugdautoriteit tijdens het webinar ‘Hoofd- en onderaannemerschap in de jeugdhulpsector’ de onderzoeksresultaten aan en gaan wij in gesprek met deskundigen en is er ruimte voor vragen.

Meer informatie en aanmelden