07 november Voor de Jeugd Dag 2022

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Livestream vanuit Westergas Amsterdam

Maandag 7 november is de Voor De Jeugd Dag 2022 met het thema (op)Groeien doe je samen. Je kan alle sessies volgen via de livestream vanuit de Westergas in Amsterdam. Dit jaar is ook nog extra bijzonder, want het is het 10e jaar dat deze dag voor en door professionals die met jeugd en gezin werken wordt georganiseerd.

Afbeelding van voor de jeugd dag 2022
Beeld: ©Voor de Jeugd Dag

De Voor de Jeugd Dag is voor het derde jaar op rij digitaal: dat betekent dat er geen wachtlijst is en iedereen kan deelnemen!

Thema's

Voor de deelthema’s is gekozen voor drie leefomgevingen van kinderen en jongeren. Omdat professionals en gemeenten juist dáár samen met gezinnen kunnen werken aan groei. Want veerkracht ontwikkel je samen.

  • Thuis
  • School of opvang
  • Vrije tijd

Werkvormen

Tijdens de Voor de Jeugd Dag worden programmaonderdelen aangeboden verschillende werkvormen. Een selectie van de te kiezen werkvormen voor de bijdragen dit jaar zijn:

De Vissenkom

In dit paviljoen vindt een dynamische talkshow plaats waarbij iedereen uit het publiek mee kan praten.

Persoonlijke verhalen

Cijfers kunnen veelzeggend zijn, maar dat éne, kleine, individuele verhaal raakt soms dieper. In dit paviljoen worden Persoonlijke verhalen verteld.

Gluren bij…

In dit paviljoen houden we initiatieven tegen het licht. Dat mag een nieuw initiatief zijn of juist iets dat al vele jaren loopt. Ze worden gepresenteerd aan de deelnemers om van te leren.

Uit Liefde voor Talent

Dit paviljoen is een belevenis voor het publiek en jongeren zelf. Er is veel ruimte voor creativiteit en het doel is om de deelnemers te inspireren en te raken.

Hoe is het met …?

Zijn er items, programmaonderdelen, verhalen uit vorige edities van de Voor de Jeugd Dag die zo aansprekend waren dat het wellicht interessant is om te kijken hoe het daarmee is vergaan.

Inschrijven

Meer informatie over het programma en de mogelijkheid om je in te schrijven, vind je op de website.

Contact

Voor vragen over de Voor de Jeugd Dag? Mail naar info@voordejeugddag.nl

Of volg Voor de Jeugd Dag op LinkedIn en/of Instagram #voordejeugddag