31 oktober Week van de standaarden sociaal domein

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Divers

Van 31 oktober t/m 4 november 2022 vindt de Week van de Standaarden Sociaal Domein plaats. Een week met diverse bijeenkomsten (online, op locatie en hybride) waarbij standaardisatie en vereenvoudiging van uitvoering en inkoop van zorg en ondersteuning centraal staat.

Deze week geeft mede invulling aan één van de ambities van het Samenwerkingsplatform sociaal domein, om gemeenten beter te faciliteren in hun dienstverlening aan de meest kwetsbare inwoners.

Tijdens de week worden diverse bijeenkomsten georganiseerd over contractstandaarden, berichtenverkeer, uitvoeringsvarianten etc. De bijeenkomsten variëren van informatiesessies tot discussiebijeenkomsten.

Programma en meer informatie