17 mei De Landelijke Dag van het Kinder- en Jongerenwerk

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Q-Factory in Amsterdam

Tijdens deze dag met een lezing van Micha de Winter, boostsessies én de lectorale rede van Stijn Sieckelinck (lector Youth Spot) staan we stil bij de vraag: Hoe bewaken en boosten we de mentale gezondheid van kinderen en jongeren, maar ook van jou als kinder- en jongerenwerker?

Thema 2022: Open up, don’t drop - mentale gezondheid

De coronacrisis heeft een groot effect (gehad) op kinderen en jongeren. Kinder- en jongerenwerkers waren de afgelopen jaren harder nodig dan ooit. Wat is er nodig om - nu de maatschappij weer verder opent – de mentale gezondheid van jongeren te behouden en versterken? En hoe zorgen we dat er voldoende aandacht is voor de kinder- en jongerenwerker zelf?

Tijdens deze dag met een lezing van Micha de Winter, boostsessies én de lectorale rede van Stijn Sieckelinck (lector Youth Spot) staan we stil bij de vraag:

Hoe bewaken en boosten we de mentale gezondheid van kinderen en jongeren, maar ook van jou als kinder- en jongerenwerker?

Meer informatie